Feestlocatie

Leukste Feestlocatie van Haarlem

Huis DJ’s of je eigen muziek

All-in zaalhuur en arrangementen

Feestlocatie
bij ‘t Wapen van Kennemerland

Je feestje vieren? Wij bieden je de leukste locatie van Haarlem e.o!

De gezelligste feesten van Haarlem vier je bij het Wapen van Kennemerland! Ons historische en sfeervolle restaurant kent een lange geschiedenis van borrels, feesten en partijen en heeft dan ook veel ervaring met zaalverhuur.

Of je nu een zaal wilt huren voor een verjaardag, private dining, je bruiloft of een bedrijfsborrel, wij hebben alles in huis voor een memorabele avond.

Onze zaalverhuur is all-in, zo worden geen extra kosten in rekening gebracht voor bijvoorbeeld het gebruik van onze geluidsinstallatie.

Er zijn additioneel diverse arrangementen beschikbaar waarbij je je gasten in de watten kunt laten leggen met drankjes en hapjes.

DJ nodig?

Wij hebben een vaste Huis-DJ die je kunt boeken, maar uiteraard is het natuurlijk ook mogelijk je eigen DJ of band te laten optreden.

Diverse ruimtes en gezellige zalen

‘t Wapen van Kennemerland beschikt naast het restaurant, de Pub en het terras ook over twee unieke ruimtes, de Grote zaal en de Bovenkamer. Beiden beschikken over een met eigen bar en zijn exclusief voor jouw gezelschap te reserveren voor uiteenlopende bijeenkomsten.

Neem gerust contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak met onze Event manager om onze locatie te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken.

Een offerte op maat?

Wij helpen je graag met een offerte op maat. Zo kun je een afspraak te maken met onze collega Mariëtta, zodat zij je vast kan rondleiden door de feestlocatie en persoonlijke wensen met je kan doornemen. Hier nemen wij graag de tijd voor.

CONTACT
Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 uur. Mariëtta is aanwezig op zondag, maandag, donderdag en vrijdag van 09.00 – 18.00 uur.
023-5240532  -of-  contact@wapenvankennemerland.nl