Vergaderen

Alle groep groottes & ruimtes, arrangementen, lunch & diner

Beamers, tv’s en geluidsinstallatie, goede WiFi, Flip-over, blocnotes…

Privé bar & terras en toilet

Vergaderen
bij ‘t Wapen van Kennemerland

Vergaderen op een unieke plek in Haarlem!

Naast een gezellig restaurant zijn we ook een ideale locatie voor vergaderingen, workshops of trainingen! Wij beschikken over een grote en een kleinere vergaderzaal en helpen je graag bij de organisatie van je volgende vergadering in Haarlem.

Waarom kiezen voor het Wapen van Kennemerland als vergader locatie?

Vergaderen op locatie werkt inspirerend! Ons restaurant kent een rijke geschiedenis en ligt op een prachtige plek aan de rand van Haarlem en Overveen. Je kunt ons makkelijk bereiken en parkeren is gratis. Onze vergaderruimtes zijn ruim opgezet en beschikken over alle faciliteiten om van jouw meeting, presentatie of bijeenkomst een succes te maken.

Ons team zal gedurende de dag zorgen dat het jouw gezelschap aan niets ontbreekt. Zo bieden wij een arrangement aan waarbij je de gehele dag onbeperkt koffie, thee en fris kunt bestellen, welke uit te breiden is met een lunch arrangement.

Wil je de dag met een borrel of diner afsluiten? Wij reserveren graag een tafel voor de groep in ons restaurant of serveren het diner in de vergaderruimte, indien gewenst.

Voor een fijne onderbreking tijdens de vergadering raden wij een wandeling aan. Ons restaurant ligt op 5 minuten loopafstand van Landgoed Elswout, waar je in elk jaargetijde prachtig kunt wandelen!

Vraag ons naar onze brochures voor aanvullende informatie en stel zelf je offerte samen via onze planner. Zo heb je direct inzicht in onze mogelijkheden en kosten. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen om de details met je door te nemen. Heb je andere vragen, over onze beschikbaarheid bijvoorbeeld, dan kun je ons ook telefonisch bereiken 023 524 0532. Ons kantoor is bereikbaar op maandag t/m zondag van 9:00 tot 17:00 uur.

Neem gerust contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak met onze Event manager om onze locatie te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken.

Een offerte op maat?

Wij helpen je graag met een offerte op maat. Zo kun je een afspraak te maken met onze collega Mariëtta, zodat zij je vast kan rondleiden door de feestlocatie en persoonlijke wensen met je kan doornemen. Hier nemen wij graag de tijd voor.

CONTACT
Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 uur. Mariëtta is aanwezig op zondag, maandag, donderdag en vrijdag van 09.00 – 18.00 uur.
023-5240532  -of-  contact@wapenvankennemerland.nl