Bruiloft

Het ‘JA’ woord geven

Receptie of borrel

Diner & Feest

Bruiloft
bij ‘t Wapen van Kennemerland

De mooiste Trouwlocatie van Haarlem

Dit is misschien wel de mooiste en meest romantische dag van jullie leven!

Dan moet alles natuurlijk tot in de puntjes geregeld worden. Met onze jarenlange ervaring in bruiloften en feesten kunnen wij jullie goed adviseren. We bieden de ruimte om deze dag volledig naar eigen smaak vorm te geven en we denken graag mee om jullie wensen te kunnen realiseren. Ons team staat voor jullie klaar om er samen een onvergetelijke dag van te maken.

Bekijk onze brochure om alvast inspiratie op te doen over de mogelijkheden. Stel alvast voor een deel jullie trouwdag samen en krijg direct inzicht in de kosten. Jullie ontvangen een offerte op maat binnen enkele minuten per e-mail toegestuurd. Wij plannen natuurlijk ook graag een afspraak in om de locatie te bezichtigen en jullie wensen te bespreken. Na de aanvraag van een offerte nemen wij contact met jullie op.

Maak er een onvergetelijke bruiloft van op onze bijzondere locatie.

Zo kan een bruiloft er uitzien

Een offerte op maat?

Wij helpen je graag met een offerte op maat. Zo kun je een afspraak te maken met onze collega Mariëtta, zodat zij je vast kan rondleiden door de feestlocatie en persoonlijke wensen met je kan doornemen. Hier nemen wij graag de tijd voor.

CONTACT
Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 uur. Mariëtta is aanwezig op zondag, maandag, donderdag en vrijdag van 09.00 – 18.00 uur.
023-5240532  -of-  contact@wapenvankennemerland.nl