Receptie

Ideale receptie locatie

Diverse ruimtes en gezellige zalen

All-in zaalhuur en arrangementen

Receptie
bij ‘t Wapen van Kennemerland

Op zoek naar een Receptie locatie geven? Wij bieden je daarvoor de mooiste locatie van Haarlem e.o!

Een top receptie regel je ook bij het Wapen van Kennemerland. Ons historische en sfeervolle restaurant kent een lange geschiedenis van recepties, borrels, feesten en partijen en heeft dan ook veel ervaring met zaalverhuur.

Of je nu een grote of kleine zaal wilt huren voor een jouw receptie, wij hebben alles in huis om het succesvol te maken.

Onze zaalverhuur is all-in, zo worden geen extra kosten in rekening gebracht voor bijvoorbeeld het gebruik van onze geluidsinstallatie.

Er zijn additioneel diverse arrangementen beschikbaar waarbij je je gasten in de watten kunt laten leggen met drankjes en hapjes.

Diverse ruimtes en gezellige zalen

‘t Wapen van Kennemerland beschikt naast het restaurant, de Pub en het terras ook over twee unieke ruimtes, de Grote zaal en de Bovenkamer. beiden beschikken over een met eigen bar en zijn exclusief voor jouw gezelschap te reserveren voor uiteenlopende bijeenkomsten.

Neem gerust contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak met onze Event manager om onze locatie te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken.

Een offerte op maat?

Wij helpen je graag met een offerte op maat. Zo kun je een afspraak te maken met onze collega Mariëtta, zodat zij je vast kan rondleiden door de feestlocatie en persoonlijke wensen met je kan doornemen. Hier nemen wij graag de tijd voor.

CONTACT
Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 uur. Mariëtta is aanwezig op zondag, maandag, donderdag en vrijdag van 09.00 – 18.00 uur.
023-5240532  -of-  contact@wapenvankennemerland.nl