Condoleance

In alle rust afscheid nemen

Met familieleden, vrienden & naasten

Warme locatie, diverse ruimtes

Condoleance
bij ‘t Wapen van Kennemerland

In alle rust
met uw familieleden,
vrienden & naasten
afscheid nemen
van uw dierbare

Onze ‘warme’ locatie bevindt zich aan de rand van Haarlem en is direct gelegen aan de weilanden met uitzicht over het landgoed Elswout. Na een bijeenkomst is het mogelijk om de dag af te sluiten met een diner in ons restaurant of met privé gezelschap in de Bovenzaal.

Graag bespreken wij met u/je wat er nodig is om er een mooie en persoonlijke bijeenkomst van te maken.

Beschikbaarheid ruimtes

Indien de datum bekend is kunt u/je het beste bellen of mailen om onze beschikbaarheid na te vragen.
Ons kantoor is dagelijks bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 uur.
Telefoonnummer: 023 524 05 32 E-mail: contact@wapenvankennemerland.nl

Meer informatie

In onze brochure vindt u/je algemene mogelijkheden voor een condoleance. Stelt u/je zelf alvast een offerte samen om direct inzicht te krijgen in de opties en kosten. U/je ontvangt een offerte op maat binnen enkele minuten per e-mail toegestuurd. Na ontvangst van de aanvraag plannen wij graag een gesprek met u/je in om de wensen te bespreken. Indien u/je direct een afspraak wilt inplannen dan kunt u/je ons het beste een e-mail sturen.

Bijeenkomst op maat

Gedenk uw dierbaren op uw eigen manier
Een condoleance of afscheidsceremonie kunt u/je bij ‘t Wapen van Kennemerland geheel naar wens inrichten. Met onze jarenlange ervaring in meerdere bijeenkomsten geven wij u/je graag een passend advies over de mogelijkheden.

Ons team staat voor je klaar om dit samenzijn zo mooi en persoonlijk te maken bij ‘t Wapen van Kennemerland.

Afscheid met kist
Indien gewenst is het bij ons mogelijk om een afscheid met kist te organiseren. Deze dient gesloten of afgeschermd te zijn.

Onze ruimtes

‘t Wapen van Kennemerland beschikt over twee unieke ruimtes:

Grote zaal (zie foto’s onder)
Voor een bijeenkomst is onze Grote zaal aan de achterkant van het restaurant het meest geschikt vanwege de grootte van de ruimte. Alle techniek is aanwezig zoals een beamer en scherm voor het afspelen van foto’s en geluidsinstallatie voor de muziek. De ruimte is tevens voorzien van een privé achterterras.

Bovenzaal (zie foto’s onder)
U/je kunt de bijeenkomst bijvoorbeeld afsluiten in onze Bovenzaal met een privé diner. Deze ruimte bevindt zicht op de bovenverdieping.

Een offerte op maat?

Wij helpen je graag met een offerte op maat. Zo kun je een afspraak te maken met onze collega Mariëtta, zodat zij je vast kan rondleiden door de feestlocatie en persoonlijke wensen met je kan doornemen. Hier nemen wij graag de tijd voor.

CONTACT
Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 uur. Mariëtta is aanwezig op zondag, maandag, donderdag en vrijdag van 09.00 – 18.00 uur.
023-5240532  -of-  contact@wapenvankennemerland.nl