Verjaardagsfeest

Leukste verjaardagslocatie van Haarlem

Huis DJ’s of je eigen muziek

All-in zaalhuur en arrangementen

Eigen bar

Verjaardagsfeest
bij ‘t Wapen van Kennemerland

De gezelligste verjaardagsfeesten vier je bij het Wapen van Kennemerland in Haarlem! Ons historische en sfeervolle restaurant kent een lange geschiedenis van borrels, feesten en partijen en heeft dan ook veel ervaring met zaalverhuur.

Of je nu een zaal wilt huren voor je 18e of je 100-ste verjaardag, wij hebben alles in huis voor een memorabel feest van te maken!

Er zijn diverse arrangementen beschikbaar waarbij je je gasten in de watten kunt laten leggen.

DJ nodig?

Wij hebben een vaste top Huis-DJ die je kunt boeken, maar uiteraard kun je ook je eigen DJ of band laten optreden.

De Grote Zaal en de Bovenkamer

We beschikken over twee unieke ruimtes de Grote zaal en de Bovenkamer. Beiden zalen hebben een eigen bar en zijn exclusief voor jouw gezelschap te reserveren.

Neem gerust contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak met onze Event manager om onze locatie te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken.

Een offerte op maat?

Wij helpen je graag met een offerte op maat. Zo kun je een afspraak te maken met onze collega Mariëtta, zodat zij je vast kan rondleiden door de feestlocatie en persoonlijke wensen met je kan doornemen. Hier nemen wij graag de tijd voor.

CONTACT
Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 uur. Mariëtta is aanwezig op zondag, maandag, donderdag en vrijdag van 09.00 – 18.00 uur.
023-5240532  -of-  contact@wapenvankennemerland.nl