Reggae & Dance Party

Bij ‘t Wapen van Kennemerland

Op vrijdag 8 maart ’24 gaan we bij ’t Wapen van Kennemerland met de Reggae & Dance Party de voetjes van de vloer met optredens van Roots Garden & DJ Joozt.

Roots Garden is een Haarlemse Reggaeband rondom frontman Kenneth Leeuwin.

Afgelopen jaren hebben ze veel gigs gedaan en zijn ze doorgedrongen tot de finale van de Haarlemse Popscene in het Patronaat met een leuke en diverse lijst aan lekkere Reggae covers. De onderlinge connectie is geweldig positief en dat straalt af van de band al voordat de eerste zoete noten klinken! Kenneth is de drijvende kracht en frontman van de band en zet elke zaal gegarandeerd op zijn kop! De band eromheen bestaat uit duizendpoot Onno op meer dan gelikte toesten, Viktor op de o-zo lekkere reaggaebas, Andre op drums en diepe groove, Junin op zang en gitaar en Danielle en Sandra op betoverende achtergrondzang en percussie. Samen spinnen ze de meest vette en dansbare reggae songs!

Wil je de avond starten met een diner dan hebben we een arrangement met onbeperkt spareribs en onbeperkt dranken*. Ook verzorgen we hapjes tijdens de avond. We reserveren dan vanaf 18.00 uur een tafel voor je. Eet je thuis en kom je alleen lekker uit te dak gaan dan openen de deuren om 20.00 uur. We hebben dan een arrangement met onbeperkt dranken* en ook kun je van hapjes genieten!

*dranken – bier, huiswijn en frisdranken

Bekijk & boek hier de party en arrangementen

nieuws
Delen: