Sous – chef (40 uur)

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste Sous-Chef die ons team wilt komen verstreken!

Het bedrijf

’t Wapen van Kennemerland is gelegen aan de rand van Haarlem. Een gezellige en sfeervolle locatie waar iedereen zich 7 dagen per week thuis voelt voor koffie, lunch, borrel en diner. Het restaurant biedt plaats aan 60 gasten en heeft een groot terras voor 100 gasten. Naast het restaurant biedt de locatie ook 2 unieke zalen voor feesten, partijen, bruiloften en vergaderingen.

De functie

Als Sous Chef ben je samen met onze Chef Kok verantwoordelijk voor het volwaardige team in de keuken. Met jou passie creëer je de beste gerechten en bezorg  je  samen met het keukenteam, onze gasten een onvergetelijke ervaring. onderstaand een overzicht van de belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

  • Het vervangen van de Chef Kok bij afwezigheid
  • Het inspireren en motiveren van het team
  • Het toezien op de veiligheid in de keuken en het onderhoud van de keuken(apparatuur)
  • Waarborgen van de kwaliteit van de producten
  • Het positief beïnvloeden van de werksfeer
  • Het aandragen van verbeteringen en in samenspraak met de Chef Kok uitwerken en -voeren van ideeën

Wij vragen:

  • Ervaring in een vergelijkbare functie
  • Leeftijd vanaf 24 jaar
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Professioneel en kwaliteitsbewust
  • Commerciële werkhouding
  • Flexibiliteit met betrekking tot werkdagen en uren
  • Goede kennis en liefde voor vak

Wij bieden:

  • Fulltime contract
  • Salariëring conform de horeca CAO
  • Een flexibel rooster, waarbij je zowel dag- als avonddiensten draait
  • Een werkomgeving waar geen dag hetzelfde is
  • Personeelseten- en drinken, verspreid over de dag
  • Een team met leuke en gemotiveerde collega’s

Ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn en pas je in bovenstaand profiel? Vul dan onderstaande velden in en voeg je CV en motivatie toe.

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Robbert van Berkel, via contact@wapenvankennemerland.nl